image

Zebra Promoties op het KvK Startersdag

Jeanne Oktober 18, 2019 Zebra Promoties Events, KVK Satersdag

Alweer 10 jaar geleden dat het moederbedrijf van Zebra Promoties werd opgericht. Het gevoel dat ontstaat bij het werken met startende ondernemers is uiterst uniek.

Dat is ook precies de reden geweest om Zebra Promoties op te richten: Een bedrijf dat zich volledig zal richten op startende ondernemers.

Als ondernemers weten wij als geen ander hoe het is om een eigen bedrijf op te richten. Er komt veel meer bij kijken dan in de eerste instantie gedacht wordt. Hierbij is het zeer belangrijk om de focus vast te houden en vooral gebruik te maken van je eigen sterktes. Een aantal zaken dien je uit handen te geven aan experts voor het beste resultaat.

Zebra Promoties wil de startende ondernemer ontzorgen van alle marketingactiviteiten; website, huisstijl en promotiecampagnes zowel online als offline. Zodat de ondernemer professioneel in de markt wordt gezet en zich volledig kan richten op het creëren van omzet.

Don’t watch the clock; do what it does. Keep going.

Zebra Promoties op het KvK Startersdag
KvK Startersdag

Om startende ondernemers op weg te helpen is Zebra Promoties 2 november aanwezig op de de KvK Startersdag in Rotterdam.

Op kantoor zijn de voorbereidingen in volle gang. Omdat wij weten hoe het voelt om net te starten in een markt waar veel gebeurt, ook al is het voor ons 10 jaar geleden. Begrijpen wij wat belangrijk is en denken wij zo veel mogelijk mee met onze klant. Mede dankzij de jaren lange ervaring zijn wij er ons ook van bewust hoe groot de kracht van marketing is.

Bij een speciale dag hoort ook een speciale aanbieding! Zaterdag 2 november zullen wij de eerste 50 startende ondernemers tot 50% korting bieden op onze pakketten.

Wij staan klaar om de marketingactiviteiten uit te werken en jou te helpen met jouw bedrijf professioneel de markt te betreden.

Inschrijven

Op de hoogte blijven