Loading...

Cases

Elk onderneming heeft zijn eigen problemen die ze neerleggen bij ons. Soms gaat het over het redesignen van een huisstijl, soms over een website die niet meer veilig is en soms over de promotie van de onderneming. Bij Zebra Promoties kan men terecht voor alle marketing en design vraagstukken. Zo heeft de moederbedrijf JUST DID bijvoorbeeld voor Elsevier Media binnen een dag een nieuwe B2B website online gezet, omdat hun oude website onveilig was geworden. Zo hebben wij tal van cases, maar hieronder een case die toch heel bijzonder is geweest.

  • KLANT     India Roti Room
  • JAAR         Vanaf 2013
  • DIENSTENRe-designing huisstijl, online                        marketing, offline marketing en webdesign

India Roti Room, een familiebedrijf uit 1994 die in 2013 ons heeft benaderd voor een compleet nieuwe huisstijl. Net als heel veel andere dingen heeft design ook een levenscyclus. Een bedrijf uit 1994 besloot in 2013 zich compleet te restylen, zowel het restaurant zelf als de huisstijl en communicatiemiddelen. De eigenaar wilde van een traditioneel Indiaas restaurant omtoveren naar een hip/ chique Indiaas restaurant. De eigenaar was druk op zoek naar een aannemer voor het verbouwen van zijn restaurant. Ondertussen mochten wij aan de slag met concepten voor de huisstijl.

Tijd voor feedback

Het is altijd spannend om te zien of de opdrachtgever ook zo enthousiast is over de huisstijl die door onszelf is ontworpen. En het is helemaal te gek als de klant nog enthousiaster is dan ons. En dat was het geval! De opdrachtgever heeft zijn restaurant laten verbouwen met de kleuren en vormen van de huisstijl die wij hadden ontworpen. Dat zegt genoeg over de enthousiasme van de opdrachtgever. Vanaf dat moment tot heden hebben wij alle vormgeving en marketing van het bedrijf uit handen genomen, zo kan de eigenaar beter concentreren op waar hij goed in is, namelijk het.

image
image
image