Loading...

Waarom Zebra Promoties

Waarom Zebra Promoties

Alweer 10 jaar geleden dat het moederbedrijf van Zebra Promoties werd opgericht. Het gevoel dat ontstaat bij het werken met startende ondernemers is uiterst uniek. Dat is ook precies de reden geweest om Zebra Promoties op te richten: Een bedrijf dat zich volledig zal richten op startende ondernemers. Als ondernemers weten wij als geen ander hoe het is om een eigen bedrijf op te richten. Er komt veel meer bij kijken dan in de eerste instantie gedacht wordt. Hierbij is het zeer belangrijk om de focus vast te houden en vooral gebruik te maken van je eigen sterktes. Een aantal zaken dien je uit handen te geven aan experts voor het beste resultaat. Zebra Promoties wil de startende ondernemer ontzorgen van alle marketingactiviteiten; website, huisstijl en promotiecampagnes zowel online als offline. Zodat de ondernemer professioneel in de markt wordt gezet en zich volledig kan richten op het creëren van omzet.

Ervaring en specialisaties

Het team van Zebra Promoties beschikt over een brede ervaring en wordt regelmatig ingezet door o.a.: Elsevier Weekblad, I Amsterdam, Huishoudbeurs, Pasar Colour Festival, Reed Business, Gemeente Amstelveen. Daarnaast zijn wij ook actief geweest voor kleinere MKB-bedrijven en voor ZZP'ers. Zoals eerder gesteld kunnen wij het gehele marketing- en communicatietraject voor klanten verzorgen. Daarnaast kunt u echter ook altijd terecht voor deelopdrachten. Zoals voor een huisstijl bijvoorbeeld of voor een website. Wij helpen u er graag bij.

image

Iedereen is een genie. Maar als een vis wordt beoordeeld op zijn vaardigheid om in bomen te klimmen, zal hij zichzelf zijn hele leven als een mislukkeling beschouwen.

Albert Einstein.