Loading...

Werkwijze Zebra Promoties

Zebra Promoties voor een unieke aanpak

Elke zebra beschikt over een uniek, zwart-wit strepenpatroon. Of je hem nu afbeeldt voor een witte muur of voor een zwarte, een zebra zal altijd worden gezien. Daar streeft Zebra Promoties ook voor onze klanten naar: een unieke aanpak die resulteert in een vormgeving die zowel karakteristiek als opvallend is. Dat betekent dat u zich zo makkelijker van uw concurrentie zal weten onderscheiden waardoor de inspanningen van u en uw medewerkers ook eerder zal resulteren in groei van uw bedrijf. Het begrip promotie betekent oorspronkelijk “gericht op het in beweging brengen” en daar helpen wij u dus graag bij.

image

Onze Werkwijze

Een gestructureerde werkwijze is essentieel voor het managen van verwachtingen.
Zebra Promoties houdt van structuur daarom werken wij met een vaste werkwijze die onderverdeeld is in fases.

image
image
Fase 1 : Kennismaking fase

Voor een goed resultaat is het essentieel om kennis te maken met uw onderneming, producten, diensten en het allerbelangrijkste uw (potentiele) klanten. Uiteraard wordt tijdens dit gesprek ook aandacht besteed aan uw verwachtingen.

Fase 2 : Ontwikkelingsfase

Nu wij alles van uw onderneming weten gaan wij aan de slag met het ontwikkelen. Tijdens het ontwikkelen houden wij altijd uw (potentiele) klant in ons achterhoofd, zodat uw communicatiemiddel zijn doel bereikt.

image
image
Fase 3 : Feedback fase

Nu wij met onze kennis en kunde uw communicatiemiddel hebben ontwikkelt luisteren wij graag naar uw feedback. Waar wij nodig vinden zullen wij zeker eigenwijs zijn, want uiteindelijk zijn wij een Zebra, eigenwijs, maar vriendelijk!

Fase 4 : Leveringsfase

In deze fase zullen wij het eindproduct aan u leveren. En dat is niet helemaal de laatste fase, want wij zullen regelmatig in contact blijven en eventueel komen met ideeën die kan helpen om uw berdrijf verder te laten groeien.

image
images
images
images
images
images
images