[email protected]
06 2625 2625

De strepen die we verdient hebben

In het jaar 2010 is moederbedrijf Just Did opgericht. Sindsdien ontwikkelt zij succesvol grafische ontwerpen voor offline en online doeleindes. Denk bijvoorbeeld aan een huisstijl, promotiemateriaal of website met hosting en onderhoud. Daarnaast heeft Just Did ook altijd een rol gespeelt in de marketing van hun klanten. De veranderende tijd en steeds maar groter wordende vraag ernaar heeft geleid tot specialisatie op gebied van (online)marketing.

Met alle kennis, ervaring en netwerk geven we nu gehoor aan deze dringende vraag met Zebra Promoties. Meer gericht en gespecialiseerd (uitvoerend) advies op het gebied van Digital Marketing. Meer nazorg, branding, contentwriting en promotie.

Dat is ook precies de reden geweest om Zebra Promoties op te richten: Een bedrijf dat zich volledig richt op ondernemers voor wie (digital) Marketing altijd op de stapel is blijven liggen. 

De naam Zebra Promoties is geïnspireerd op deze bijzondere sociale dieren uit de savanne. Ze staan voor synergie en weten dat de toekomst er rooskleuriger uit ziet bij samenwerkingen.
Als marketing experts weten wij als geen ander hoe belangrijk (Digital) Marketing is, en daarom ben je bij ons aan het juiste adres.

Hopelijk tot snel! 
Groeten, 
Team Zebra Promoties
Maak een afspraak

Plan nu een kennismaken?

Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen voor je bedrijf?

Brainstormen?

Great idea's start with a Cup of Coffee! Dus laten we die dan samen drinken. 
Bel of whatsapp: +31 6 2625 26 25
KVK: 34385986 
BTW: NL002522557B07
envelopesmartphonecrossmenuchevron-down
Our time: 8:04am CEST
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram