[email protected]
06 2625 2625

Social Media Marketing

Social Media is niet weg te denken uit ons leven. Uit statestieken blijkt dat we wereldweid gemiddeld 2,5 uur per dag besteden op scoial media. Toch zijn er ondernemers die niet optimaal gebruik maken van deze ijzersterke medium. De voornaamste redenen zijn: gebrek aan tijd, kennis of budget.

Zebra Promoties vind het een gemiste kans voor ondernemers die social media niet (optimaal) gebruiken. Daarom helpen wij ondernemers met de strategie, uittingen, doelgroepbepaling en het opzetten van campagnes.
Facebook
Wereldweid de allerpopulairste social medium met meer dan 2 miljard gebruikers. En een gemiddelde facebookgebruiker klikt 11 keer per maand op een advertentie.
Instagram
Instagram heeft 5,9 miljoen gebruikers die voornamelijk tussen de 15- 39 jaar zijn. Een ideale platform om vooral jongeren te bereiken.   
LinkedIn
LinkedIn telt 5 miljoen gebruikers, daarmee is dit het grootste zakelijke online netwerk. Erg interassent om Zakelijke beslissers te bereiken. 
YoutTube
Meest populair social media platform in de leeftijdcategorie van 18-34 jaar.Dagelijks worden er een miljard uur aan video's afgespeeld.
Wist je dat...
96% van alle Nederlanders gebruik maakt van social media
Wist je dat...
16,34 miljoen mensen actief zijn op meerdere platformen
Wist je dat...
Er per minuut 66k afbeeldingen worden geupload op Instagram
Maak een afspraak

Plan nu een kennismaken?

Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen voor je bedrijf?

Brainstormen?

Great idea's start with a Cup of Coffee! Dus laten we die dan samen drinken. 
Bel of whatsapp: +31 6 2625 26 25
KVK: 34385986 
BTW: NL002522557B07
envelopesmartphonecrossmenuchevron-down
Our time: 7:53am CEST
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram